Winterdip al over?

De winter kan voor je gevoel lang duren. Helemaal wanneer je last hebt van een winterdip. Inmiddels beginnen de dagen weer te lengen, en de aangekondigde horrorwinter lijkt er toch niet meer van te komen. Sterker: over een dikke twee weken is het officieel al lente! Heb je desondanks toch nog last van een winterdipje, dan kun je misschien wat met mijn 5 tips tegen winterdips van een tijdje geleden.

Plan de lente!

De tip die ik nog niet gegeven had, was om alvast dingen te gaan plannen voor de lente en de zomer. Want als je met je hoofd al in de zomer zit, dan volgt de rest vanzelf! Je kunt bijvoorbeeld al bezig met het boeken van je vakantie. Of iets met vrienden afspreken, voor zodra het weer een beetje warmer wordt.

Heb je het echt zwaar te pakken, dan kan het helpen om er nu een weekje tussenuit te gaan. Ga lekker naar een warm land en laaf je aan het zonnetje. In bijvoorbeeld Egypte zit je eigenlijk altijd goed voor wat betreft zon en warmte. Het fijne van een weekje ertussenuit is dat je je oplaadt, maar ook dat je het verschil kunt zien tussen de dag dat je weggaat en de dag dat je terugkomt. Het wordt dan ineens toch een stuk later donker. Of er prikken ineens een stuk meer knoppen uit de bomen.

bijna lente Winterdip al over?

Hoe dan ook: de lente komt eraan. Het duurt nu echt niet lang meer.

This entry was posted in Harry Hilders, Lifestyle and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *