Recensie David Allen: Getting Things Done

david allen Recensie David Allen: Getting Things Done

Een paar blogs geleden schreef ik al over timemanagement. Op veler verzoek hierbij nu ook een boekrecensie van het bekende boek over timemanagement van David Allen: Getting Things Done. David Allen gebruikt hierin een krachtig maar eenvoudig principe. Deze eenvoud maakt het mogelijk om haalbare doelen te stellen en echt resultaten te behalen. Eigenlijk is zijn belangrijkste les (vrij vertaald): gebruik je brein om na te denken, niet om bezig te zijn met aan dingen te denken die je nog moet doen of die je niet mag vergeten…

Praktisch toepasbare tips voor alledag

David Allen legt alles heel begrijpelijk en helder uit en zijn inzichten leveren veel herkenning op. Maar daarnaast weet hij ook heel praktisch toepasbare suggesties te doen en dat maakt dit boek misschien nog wel het meest succesvol. Want niets is erger dan een boek lezen en daar blijven steken! De praktische tips leren je hoe je weer de regie kunt nemen en orde kunt brengen in de dingen die je moet en wilt doen.

Kortom, dit boek is onmisbaar voor ieder die weer lekker aan de slag wil met datgene wat gedaan moet worden in plaats van zich er druk over te maken.

Het boek is verkrijgbaar via Bol.com.

This entry was posted in Boekbespreking, Harry Hilders, Interessant!, Lifestyle, Vaardigheden and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *