Echte liefde

Het was “opmerkelijk nieuws” op NU.nl: Vrouw (106) vindt liefde bij 33 jaar jongere man. Een titel die eigenlijk in eerste instantie wellicht vooral skepsis oproept. Die vrouw zal wel een hoop geld op haar bankrekening hebben. Maar wat schetst de verbazing? Het gaat om echte liefde!

harry hilders echte liefde Echte liefdeMarjorie Hemmerde uit het Australische Kew is 106 jaar oud en ze is dolgelukkig met haar 33 jaar jongere vriend Gavin Crawford, die ze drie jaar geleden leerde kennen in het bejaardentehuis. Ze waren allebei nooit getrouwd en hadden niet meer verwacht dat ze nog iemand zouden vinden om hun oude dag mee te slijten, maar werden tot over hun oren verliefd. De twee zijn onafscheidelijk.

In het artikel dat NU.nl overnam van de Australische krant Herald Sun, vertelt Hemmerde: “We zijn zo’n beetje met elkaar versmolten. Het voelt alsof we elkaar al een eeuwigheid kennen, het leeftijdsverschil lijkt niet uit te maken.” Crawford is op zijn beurt dolblij met zijn prinsesje. “Marjorie is heel erg extravert en ze staat op een goede manier in het leven. Ze is altijd vrolijk en klaagt niet.”

Over hun liefde zegt Crawford verder: “Ik denk dat we allebei hebben geleerd dat het leven te kort is om er niet van te genieten” Toch lijkt de kans klein dat het stel nog gaat trouwen, mede doordat zijn liefje zich niet wil binden. “Daar ben ik niet verantwoordelijk genoeg voor”, zegt Hemmerde. “Ik hou wel van dit zondige leven.”

This entry was posted in Bijzonder, Harry Hilders, Internet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *