Boekrecensie: Dromen, durven, doen!

Dromen durven doen Boekrecensie: Dromen, durven, doen!Blijvende verandering bewerkstelligen

Je vraagt je allemaal wel eens af waarom je veranderingen niet zo makkelijk vol kunt houden. En wat je gedrag voor het grootste deel bepaalt, zonder dat je het doorhebt. Of hoe je nu met succes nieuwe en effectieve gewoontes kunt ontwikkelen. Kortom: wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Maar wat is er eigenlijk nodig om de stap van DROMEN, naar DURVEN en uiteindelijk DOEN te zetten? Veel mensen vertrouwen op goede bedoelingen en wilskracht, maar onderzoek laat zien dat dit niet werkt. Meer dan 80% van alle mensen die beginnen aan een belangrijke verandering, valt binnen twee jaar terug in oud gedrag. Maar wat werkt dan wel?

Ben Tiggelaar geeft met dit boek heldere antwoorden op deze vragen. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen, die met vallen en opstaan, hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf. Ben Tiggelaar is onderzoeker, trainer en publicist. Vele tienduizenden lezers van zijn boeken en bezoekers van zijn workshops brachten de afgelopen jaren met succes zijn ideeën in de praktijk. Zijn boek DOEN! staat al voor het derde jaar op rij in de top van de managementlijsten.

Geef jezelf ook een kado en koop Dromen, durven, doen! via Bol.com.

This entry was posted in Boekbespreking, Harry Hilders, Interessant!, Lifestyle, Vaardigheden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *